TENTANG KAMI

Tabung

BUBUKA

Hebei TUBO Machinery Co., Ltd. ngasilkeun dilas ERW Tube Mill / Pipe Mill, LSAW (JCO) Pipe Mill, Cold Roll Forming Machine sareng Slitting Line, ogé alat bantu pikeun langkung ti 15 taun, urang mekarkeun sareng tuwuh saluyu sareng sarat pasar anu terus mekar.

Kalayan perangkat lunak desain morden sareng langkung ti 130 nyetél sadaya jinis pakakas mesin CNC, TUBO Mesin parantos teras-terasan ngembangkeun sareng nguatan pangetahuan-na di lapangan dina waktosna.

  • -
    Pangalaman 15 taun
  • -
    Alat-alat Machining CNC
  • -+
    Langkung ti 80 produk
  • -$
    Langkung ti 2 milyar

produk

Produk Kami

  • 2*1300mm Sltting Line

    2 * 1300mm Sltting Line

    Pedaran Produk Hal ieu digunakeun pikeun nyisipkeun coil bahan baku anu lega kana strip sempit pikeun nyiapkeun bahan pikeun prosés salajengna salaku panggilingan, pipa las, formasi tiis, formasi punch, sareng sajabian ti éta, garis ieu ogé tiasa nyabak sababaraha logam non-ferrous. Prosesor Koil Ngunggah Coil → Uncoilling → Leveling → Ngécagkeun Sirah sareng Tungtung → Circle Shear → Slitter Edge Recoilling → Accumulator → Steel Head and End Bending → Misahkeun → Tensioner → Coilling Machine Advantage 1.Tingkat otomatis otomatis janten beureum ...

  • 300*300mm Directly Forming to Square

    300 * 300mm Langsung Kanggo ...

    Pedaran Produk Wangun pasagi atanapi segi opat dibentuk sateuacan las tabung. Prosesor Coil Steel Aliran → Uncoiling → Flattening / Leveling → Shear & End Cutting → Coil Accumulator → Forming → Las → Deburring → Water Coiling → Sizing → Straightening → Cutting → Run-out table Kauntungan 1.bandingkeun sareng buleud kana alun-alun & persegi panjang ngabentuk jalan, cara ieu langkung saé pikeun bentuk bagian silang, sabandingna, semi diaméter balap batin leutik, sareng penggirna rata, ...

  • 250*250mm Directly Forming to Square

    250 * 250mm Langsung Kanggo ...

    Pedaran Produk Wangun pasagi atanapi segi opat dibentuk sateuacan las tabung. Prosesor Coil Steel Aliran → Uncoiling → Flattening / Leveling → Shear & End Cutting → Coil Accumulator → Forming → Las → Deburring → Water Coiling → Sizing → Straightening → Cutting → Run-out table Kauntungan 1.bandingkeun sareng buleud kana alun-alun & persegi panjang ngabentuk jalan, cara ieu langkung saé pikeun bentuk bagian silang, sabandingna, semi diaméter balap jero leutik, sareng penggirna rata, ...

  • 150*150mm Directly Forming to Square

    150 * 150mm Langsung Kanggo ...

    Pedaran Produk Wangun pasagi atanapi segi opat dibentuk sateuacan las tabung. Modél LW600 (150x150mm) Langsung Ngabentuk Square sareng Square Tube Rectangular Mill The square or rectangular shaping is formed out before the tube welding, with important chemicals in power of material and material cost réduksi Prosesor Coil Steel Aliran → Uncoiling → Flattening / Leveling → Shear & End Cutting → Coil Accumulator → Forming → Las → Deburring → Water Coiling → Sizing → Straightening → Cutt ...

  • Sheet Pile Machine

    Mesin Tihang Lambaran

BERITA

Jasa Kahiji

  • Bédana Pipa Las Spiral sareng Pipa Las lempeng

    Beda utama antara dua pipa las tina pipa las spiral sareng pipa gelas lempeng nyaéta bédana dina bentuk las. Pipa dilas spiral nyaéta baja struktural karbon karbon low atanapi strip baja struktural paduan handap digulung kana tabung kosong ku sudut hélikis anu tangtu (disebut ogé bentuk ...

  • Ngembangkeun Pipa waja ERW

    Frekuensi tinggi lempeng dilas pipa (ERW) nyaéta pelat koil anu digulung panas anu dibentuk ku mesin anu ngabentuk, ngagunakeun pangaruh kulit sareng pangaruh caket tina arus frékuénsi luhur pikeun panas sareng ngalebur ujung tabung kosong, sareng tekanan tekanan dina tindakan roller peres Pikeun ngahontal produ ...