400 * 400mm Langsung Ngabentuk kana Square

Pedaran pondok:

Wangun pasagi atanapi persegi panjang dibentuk sateuacan las tabung.

Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Wangun pasagi atanapi persegi panjang dibentuk sateuacan las tabung.

Aliran prosés

Steel Coil → Uncoiling → Flattening / Leveling → Shear & End Cutting → Coil Accumulator → Forming → Las → Deburring → Water Coiling → Sizing → Straightening → Cutting → Run-out tabl

p2

Kauntungannana

1.bandingkeun sareng buleud kana bentuk bentuk pasagi & sagi opat, cara ieu langkung saé pikeun bentuk bagian silang, saimbangna, semi diaméter balap jero leutik, sareng penggirna rata, sisina angger, bentuk sampurna tabung.

2. Sareng sadaya beban garis kirang, khususna bagian ukuranana.

3. Lebar strip baja sakitar 2,4 ~ 3% langkung alit tibatan anu buleud kana pasagi / segi opat, éta tiasa ngahémat biaya bahan baku.

4.It nyoko kana cara lentur multi-titik, hindarkeun gaya aksial sareng gigir sisi, ngirangan léngkah ngabentuk bari mastikeun kualitasna, samentawis éta ngirangan limbah listrik sareng roller abrasion.

5. Éta ngadopsi roller tipe gabungan dina seuseueurna nangtung, éta sadar yén hiji sét roller tiasa ngahasilkeun sadaya ukuran tabung pasagi / persegi panjang kalayan spésifikasi anu béda, éta ngirangan toko roller, ngirangan biaya sakitar 80% roller, gancang omzet bankroll, pondok waktos dina desain produk anyar.

6. Sadaya gilinding mangrupikeun saham umum, henteu kedah ngagentos rol nalika ngarobah ukuran tabung, ngan ukur nyaluyukeun posisi gilinding ku motor atanapi PLC, sareng sadar kana kontrol otomatis pinuh; éta pisan ngirangan waktos ngagentos roller, ngirangan inténsitas kuli, ningkatkeun efisiensi produksi.

Spésifikasi

Barang Spésifikasi
Tube Tube 200 x 200 - 400 x 400 mm
Tube Rectangular 200 x 150 - 500 x 300 mm
Kandel Tembok 5,0 mm - 16,0 mm
Panjang Tube 6,0 m - 12,0 m
Kacepetan Jalur Max. 60 m / mnt
Metode Las Las Frékuénsi Tinggi Las State
Metode Ngabentuk Langsung Ngabentuk Tabung Pasagi sareng Persegi Panjang

 Daptar Modél

Modél Pipa Pasagi (mm) Pipa Rectangular (mm) Kandel (mm) Laju (m / mnt)
LW400 40 × 40 ~ 100 × 100 40 × 60 ~ 80 × 120 1,5 ~ 5.0 20 ~ 70
LW600 50 × 50 ~ 150 × 150 50 × 70 ~ 100 × 200 2.0 ~ 6.0 20 ~ 50
LW800 80 × 80 ~ 200 × 200 60 × 100 ~ 150 × 250 2.0 ~ 8.0 10 ~ 40
LW1000 100 × 100 ~ 250 × 250 80 × 120 ~ 200 × 300 3.0 ~ 10.0 10 ~ 35
LW1200 100 × 100 ~ 300 × 300 100 × 120 ~ 200 × 400 4.0 ~ 12.0 10 ~ 35
LW1600 200 × 200 ~ 400 × 400 150 × 200 ~ 300 × 500 5.0 ~ 16.0 10 ~ 25
LW2000 250 × 250 ~ 500 × 500 200 × 300 ~ 400 × 600 8.0 ~ 20.0 10 ~ 25

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk