Tentang Kami

Hebei TUBO Machinery Co., Ltd. ngasilkeun dilas ERW Tube Mill / Pipe Mill, LSAW (JCO) Pipe Mill, Cold Roll Forming Machine sareng Slitting Line, ogé alat bantu pikeun langkung ti 15 taun, urang mekarkeun sareng tuwuh saluyu sareng sarat pasar anu terus mekar.

Kalayan perangkat lunak desain morden sareng langkung ti 130 nyetél sadaya jinis pakakas mesin CNC, TUBO Mesin parantos teras-terasan ngembangkeun sareng nguatan pangetahuan-na di lapangan dina waktosna.

Juragan TUBO Roller Common Use Technology pangénggalna di dunya, FF Forming, FFX Forming, Directly Forming to Square, sareng sajabana Saatos perhitungan anu hadé pikeun ukuran sareng output tina paménta pembeli, urang tiasa ngarancang pipa / mesin tabung anu ngahémat total investasi pikeun maksimal.

TUBO Mesin meunang seueur lini produksi domestik sareng luar negeri tina pabrik pipa anu dilas, mesin roll roll tiis sareng garis slitting kalayan reputasi sareng kualitas anu saé. Mesin kami parantos diékspor ka Chili, Kolombia, Mexico, Ékuador, Rusia, Albania, Turki, Irak, Iran, Siprus, Siria, Uganda, Angola, Étiopia, Vietnam, Kamboja, Rusia, Kazakhstan, Uzbékistan, Kyrgyzstan, Tajikistan jsb.

TUBO Mesin sanés ngan ukur ngadamel mesin KUALITAS TINGGI, tapi ogé nawiskeun jasa téknis sareng saatos jual. Samentawis éta, kisaran produk tiasa saluyu sareng sarat sareng pamundut pangguna.

TUBO Mesin, salaku mitra pangguna, nyayogikeun dimana waé & iraha rékayasa kualitas luhur sareng dukungan téknis, inpormasi, ideu sareng jasa anu pangsaéna. Kasuksésan pangguna na nyandak kasuksésan TUBO Mesin.

TUBO Mesin - Nyiptakeun Nilai pikeun Pamaké!

20200310140707_62013

20200310140555_52879

Pasar Utama

Amérika Kidul Éropa Kulon Éropa Wétan Asia Tengah Wétan Africa Oceania

Jenis Usaha

Perusahaan Perdagangan Produsén

Merek: LONGYUE
Jumlah Karyawan: > 236
Penjualan taunan: > 25 JUTA
Taun Didirikeun: 1997
Ékspor pc: <10%

Perusahaan Kami

TUBO Mesin - Nyiptakeun Nilai pikeun Pamaké!

machinery3

machinery_co2

tubo_machinery1

Palayanan
Sejarah
Tim kami
Palayanan

1. jasa Pra-diobral
Insinyur TUBO MACHINERY nganalisis kabutuhan pangguna sacara ati-ati, pikeun mastikeun sadaya pamaréntahan tiasa kacumponan sasuai.

2. Instalasi sareng komisioning
Pamasangan-konci pamasangan sareng komisioner pabrik pipa lengkep, slitting line, roll ngabentuk mesin;
Pengawasan pamasangan sareng komisioning;
Latihan pikeun teknisi / padamel pangguna nalika ngerjakeun tugas;
Operasi jangka panjang pabrik, upami dipénta;

3. Saatos –sokongan jual
TUBO MACHINERY tiasa nyayogikeun sakumpulan jasa purna jual anu sampurna pikeun konsumén. Saatos dipasang sareng komisioning, palatihan téknis komprehensif bakal disayogikeun ka operator sareng padamel pemeliharaan. Téknik jasa saatos dijual bakal nyimpen rékaman detil inpormasi palanggan sareng status pakakas pikeun nasabah, sareng ngadamel pembaruan berkala sareng pelacakan loop tertutup. Upami aya patarosan, insinyur perawatan urang bakal masihan réspon kana konsultasi telepon anjeun salami jam, nyayogikeun solusi téknis kalayan sabar sareng ati-ati, sareng masihan paréntah ka operator atanapi padamel pemeliharaan.

4. Pangrojong Ngarecah
Insinyur terampil sareng berpengalaman TUBO MACHINERY siap nungkulan naon waé jinis kerusakan.
Bantuan téknis langsung sareng naséhat ku telepon sareng / atanapi e-mail;
Layanan téknis dilakukeun dina situs Palanggan, upami diperyogikeun;
Suplai penting komponén mékanis sareng éléktronik;

5. Perbaikan sareng Pamutahiran
TUBO MACHINERY ngagaduhan pangalaman lega dina ngamutahirkeun, nganyarkeun atanapi ngamutahirkeun pabrik tabung yuswa. Sistem kontrol tiasa janten tanggal sareng teu dipercaya saatos lami di lapangan. Kami tiasa nawiskeun anu pangénggalna dina pilihan kontrol dumasar PC, PLC sareng CNC. Sistem mékanis sareng pakait ogé tiasa nguntungkeun tina perbaikan atanapi ngagantian, masihan pangguna produk kualitas anu langkung saé sareng operasi anu langkung dipercaya tina mesinna.

Sejarah

Kami, Hebei TUBO Machines Co., Ltd., ngadamel sareng ngekspor pabrik tube / pipa dilas, mesin roll roll tiis sareng garis slitting, ogé peralatan bantu salami langkung ti 16 taun, urang ngembangkeun sareng tumuh saluyu sareng sarat pasar anu terus berkembang .

Tim kami

Kalayan langkung ti 130 nyetél sadaya jinis pakakas mesin CNC, langkung ti 200 padamel, sakitar. 45.000 méter pasagi luas lantai, Mesin TUBO parantos teras-terasan ngembangkeun sareng nguatkeun pangetahuan-na di lapangan dina waktosna. Ngarobih sareng patuh kana pamundut pelanggan na, perusahaan nganggap nasabah na ngagaduhan mitra anu dipercaya sareng mitra anu saé.

Sértipikat

Produk Kami Parantos Lulus Sértipikat.

machinery_co_ltd

machinery_co_ltd2

machinery_co_ltd3

Tingali Langkung Ngeunaan Kami