Mesin Packing Otomatis

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Tube Steel & Pipe Mesin pengemasan Otomatis:

Otomatis Stacking sareng Bundling Mesin
Mesin pengemasan otomatis dianggo pikeun ngumpulkeun, tumpukan pipa waja kana 6 atanapi 4 juru, sareng kebat sacara otomatis. Éta ngalir stabil tanpa operasi manual. Samentawis éta, ngaleungitkeun noise sareng sambel tina shock pipa baja. Garis pengemasan kami tiasa ningkatkeun kualitas pipa sareng efisiensi produksi, ngirangan biaya, ogé ngaleungitkeun bahaya bahaya poténsial.

Kauntungannana

1. Nyusun sareng Ngemas Otomatis.
2. tube permukaan sampurna.
3.Kurang buburuh, kakuatan kerja Handap.
4. Operasi otomatis, handap ribut.

Prosedur ngagawekeun

Pipa diangkut ka daérah bungkus ku méja amprok:
1.Pipa tos kana mesin pengepakan
Pipa bakal dialihkeun kana alat transportasi ranté mesin kemasan ku alat péngkolan pipa teras dipindahkeun ka posisi cacah pipa;
2. Ngitung pipa sareng nyusun
Sistem ngagaduhan program anu disetél yén sabaraha lembar pipa anu diperyogikeun dina kebat pikeun ukuran anu bénten-bénten, maka sistemna bakal ngintunkeun mesin pikeun ngitung sareng ngumpulkeun lapisan pipa ku lapisan dugi ka cekap pipa dikumpulkeun device alat pengumpulan pipa bakal lebet turun jangkungna hiji lapisan nalika hiji lapisan pipa dikumpulkeun sareng didorong kana alat pengumpul ; ogé aya hiji alat alignment tungtung dina hiji tungtung;
3. angkutan bunder
Sakabeh kebat pipa bakal dipindahkeun ka posisi bundling ku mobil anu ngangkut, maka alat pengumpulna bakal balik deui ka posisi pengumpulan ngantosan bundelan énggal;
4. Alat bundling otomatis
Alat bundling otomatis anu ngagantung bakal tiasa dianggo salaku syarat posisi sabuk bundling anu diatur langkah demi langkah; kamajuanna nyaéta: mesin bundling bakal ngalih ka posisi bundling sareng ngahubungi lapisan pipa luhur, saluran panduan sabuk bakal ditutup, sirah bundling bakal ngirim sabuk, nyambungkeun tungtung sabuk, teras ngencarkeun sabuk, ngagulung sareng teras diteukteuk sabukna; saatos éta saluran panduan sabuk bakal dibuka, sirah bundling bakal balik deui ka posisi aslina sareng nyiapkeun bundling salajengna;
Pipa anu dibuntel bakal diangkut kana posisi nyimpen ku alat pangangkut ranté nyimpen, mobil pangangkut bakal balik deui sareng ngantosan buntelan salajengna;
5. Nyimpen
Area nyimpen bakal nyimpen tilu bundles sareng bakal dipindahkeun ka daérah pipa bérés ku bango;
Ngabuburit: sacara gembleng prosés bakal dikawasa ku PLC industri sacara otomatis, ogé ngagaduhan fungsi kontrol manual sareng otomatis pikeun ngajamin produksi kontinyu sareng daya tahan damel;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk