Saw Cutting Tiis

Pedaran pondok:

Saw tiris tiis urang tiasa ngahontal presisi tinggi (± 1.0mm) sareng ujung pipa lemes sareng henteu burr. Duanana saé dina produk karbon & stainless steel.

Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Saw tiris tiis urang tiasa ngahontal presisi tinggi (± 1.0mm) sareng ujung pipa lemes sareng henteu burr. Duanana saé dina produk karbon & stainless steel.

Rincian Produk

1. Otomatis motong inline.
2. layar toél LCD.
3. Kecepatan tinggi sareng motong presisi tinggi.
4. permukaan motong saé pisan, henteu burrs & ngahémat biaya.

Daptar Modél

Modél NO. Diaméter pipa waja (mm) Ketebalan pipa waja (mm) Kecepatan maks (M / mnt)
Φ25 Φ6-30 0.3-2.0 120
Φ32 Φ8-38 0.3-2.0 120
Φ50 Φ20-63.5 0.6-2.5 100
Φ76 Φ25-76 0.8-3.0 100
Φ89 Φ25-105 0.8-4.0 80
Φ114 Φ50-130 1.2-5.0 60
Φ168 Φ80-168 2.0-6.0 60

Komponén Utama Parabot

1. Mesin utama
2. sistem hidrolik
3. host utami tina cut-off
4. méja operasi (kabinet kontrol listrik: pikeun dipasang dina rohangan kontrol listrik)
5. roller pangukuran gancang

Cold Cutting Saw

Spésifikasi

Parameter Téknis

Bahan

Baja Karbon

Kakuatan regangan

<400N / mm2

Ukuran Pipa

Pipa Buleud

48 ~ 127mm

Pipa Pasagi

40 * 40 ~ 100 * 100mm

Pipa Persegi Panjang

50 * 30 ~ 140 * 60mm

Kandel

1.0 ~ 5.0mm

Panjang motong

<32 Ngepaskeun Terus

Laju

Maks. 80m / mnt

Motor Servo / AC

Motor Nyetir

YASKAWA / SIEMENS

Nyoco Motor

YASKAWA / SIEMENS

Motong Motor

YASKAWA / SIEMENS

Saw Blades

HSS / Points


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami