Profil Perusahaan

Hebei TUBO Machinery Co., Ltd. ngasilkeun dilas ERW Tube Mill / Pipe Mill, LSAW (JCO) Pipe Mill, Cold Roll Forming Machine sareng Slitting Line, ogé alat bantu pikeun langkung ti 15 taun, urang mekarkeun sareng tuwuh saluyu sareng sarat pasar anu terus mekar.

Kalayan perangkat lunak desain morden sareng langkung ti 130 nyetél sadaya jinis pakakas mesin CNC, TUBO Mesin parantos teras-terasan ngembangkeun sareng nguatan pangetahuan-na di lapangan dina waktosna.

Juragan TUBO Roller Common Use Technology pangénggalna di dunya, FF Forming, FFX Forming, Directly Forming to Square, sareng sajabana Saatos perhitungan anu hadé pikeun ukuran sareng output tina paménta pembeli, urang tiasa ngarancang pipa / mesin tabung anu ngahémat total investasi pikeun maksimal.

TUBO Mesin meunang seueur lini produksi domestik sareng luar negeri tina pabrik pipa anu dilas, mesin roll roll tiis sareng garis slitting kalayan reputasi sareng kualitas anu saé. Mesin kami parantos diékspor ka Chili, Kolombia, Mexico, Ékuador, Rusia, Albania, Turki, Irak, Iran, Siprus, Siria, Uganda, Angola, Étiopia, Vietnam, Kamboja, Rusia, Kazakhstan, Uzbékistan, Kyrgyzstan, Tajikistan jsb.
TUBO Mesin sanés ngan ukur ngadamel mesin KUALITAS TINGGI, tapi ogé nawiskeun jasa téknis sareng saatos jual. Samentawis éta, kisaran produk tiasa saluyu sareng sarat sareng pamundut pangguna.
TUBO Mesin, salaku mitra pangguna, nyayogikeun dimana waé & iraha rékayasa kualitas luhur sareng dukungan téknis, inpormasi, ideu sareng jasa anu pangsaéna. Kasuksésan pangguna na nyandak kasuksésan TUBO Mesin.
TUBO Mesin - Nyiptakeun Nilai pikeun Pamaké!

20200310140707_62013

20200310140555_52879

Pasar Utama

Amérika Kidul
Éropa Kulon
Wétan
Asia Tengah
Afrika Wétan Oséania

Jenis Usaha

Perusahaan Perdagangan Produsén

Mérek: Tubo Mesin
Jumlah Karyawan: > 236
Penjualan taunan: > 25 Juta

Perusahaan Kami

TUBO Mesin - Nyiptakeun Nilai pikeun Pamaké!

machinery3

machinery_co2

tubo_machinery1

Tingali Langkung Ngeunaan Kami