Flattener

Pedaran pondok:

Flattener digunakeun pikeun rata tungtung strip waja saatos uncoiler, kalebet gulung pinching sareng gulungan kempes, Nyayogikeun genah pikeun alat pengukur geser & alat las Butt salajengna.

Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Flattener digunakeun pikeun rata tungtung strip waja saatos uncoiler, kalebet gulung pinching sareng gulungan kempes, Nyayogikeun genah pikeun alat pengukur geser & alat las Butt salajengna.

Spésifikasi

Jenis Lebar (mm) Kandel (mm) Laju (m / mnt) Struktur
Φ50 40 ~ 200 0.8 ~ 3.0 12 5 gilinding
Φ76 100 ~ 260 0.8 ~ 3.5 12 5 gilinding
Φ127 120 ~ 400 1.0 ~ 4.0 8 5 gilinding
40140 160 ~ 440 1.0 ~ 4.5 6 7daptar
65165 280 ~ 520 2.0 ~ 6.0 6 7daptar
219 360 ~ 700 2.0 ~ 8.0 6 7daptar
Φ273 520 ~ 860 4.0 ~ 10.0 6 7daptar
25325 500 ~ 1020 4.0 ~ 12.0 6 7daptar
26426 600 ~ 1300 6.0 ~ 16.0 6 7daptar
508 700 ~ 1650 6.0 ~ 18.0 6 7daptar
Φ630 900 ~ 2000 6.0 ~ 22.0 6 7daptar

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami