Saw Gesekan

Pedaran pondok:

Éta alat mékanis anu dianggo dina produksi anu teras-terasan, Otomatis Manpaat penguasa motong pipa waja, anu mangrupikeun salah sahiji alat pangrojong unsur pikeun jalur produksi pipa las.

Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Éta alat mékanis anu dianggo dina produksi anu teras-terasan, Otomatis Manpaat penguasa motong pipa waja, anu mangrupikeun salah sahiji alat pangrojong unsur pikeun jalur produksi pipa las.
Inersia DC motor rendah ngaliwatan alat transmisi mékanis, ngukur, ngitung sareng nyetir mobil ragaji dina kecepatan anu sami sareng pipa ngalir anu gancang, teras motong pipa kalayan panjang anu parantos ditangtoskeun.

Kauntungannana

1. Ékonomis
2.2.kurangan investasi.

Spésifikasi

Ngalayang kapotong

Diaméter Tabung

6 ~ 168mm

Kandel Tembok

0,3 ~ 6mm

Laju Damel

60 ~ 120m / mnt


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami