HF Padet Sate Padet

Pedaran pondok:

Kaayaan solid frekuensi luhur tabung tukang las pikeun baja karbon, tambaga aluminium, tabung stainless steel / pipa las. Sakabeh set kaayaan padet HFwelder diwangun ku switch menerkeun kabinet, kabinet kaluaran inverter, 2-D bracket adjustable, sirkulasi sistem cai tiis lemes sareng kabinet operasi sentral.

Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kaayaan solid frekuensi luhur tabung tukang las pikeun baja karbon, tambaga aluminium, tabung stainless steel / pipa las. Sakabeh set kaayaan padet HFwelder diwangun ku switch menerkeun kabinet, kabinet kaluaran inverter, 2-D bracket adjustable, sirkulasi sistem cai tiis lemes sareng kabinet operasi sentral.

Kauntungannana

1. Bebas polusi, noise rendah, teu aya cai limbah sareng teu aya gas sampah. Cai sirkulasi dianggo dina produksi pikeun niiskeun, ngahémat énergi, ngalindungan lingkungan sareng ngahémat kuli.
2. Cocog pikeun sadaya lapisan masarakat sapertos pertanian sareng produksi industrialb.
Peralatan pipa anu dikelas gaduh kualitas anu saé, kondisi las las anu saé, kirang burr, gancang, ngahémat énergi sareng biaya.
4. kualitas las anu saé, gancang las gancang sareng konsumsi kakuatan rendah, éta parantos seueur diterapkeun sareng imple-mented.
5. Simpen seueur waktos ngolah logam sareng bagian.

Spésifikasi

Kakuatan las (KW) Pipa OD (mm) Kandel (mm) Kacepetan Gawe (m / mnt)
100 10 ~ 50 0.3 ~ 2.0 20120
200 32 ~ 76 1.0 ~ 3.0 20120
250 32 ~ 76 1.0 ~ 4.0 20120
300 45 ~ 114 1,5 ~ 4,5 ≤90
400 45 ~ 165 1,5 ~ 4,5 ≤80
500 76 ~ 219 2.0 ~ 6.5 ≤80
600 76 ~ 273 3.0 ~ 9.0 ≤60
800 89 ~ 325 4.0 ~ 12.7 ≤50
1000 165 ~ 610 6.0 ~ 19.0 ≤30

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk