HSS Saw Blade

Pedaran pondok:

Agul palapis cocog pikeun kagancangan, suhu luhur, beban tinggi, kaayaan motong garing, résistansi oksidasi suhu luhur, résistansi abrasi anu luhur, sareng ningkat pisan kahirupan jasa. huntu tiasa grinding sababaraha kali. ngahémat biaya.Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Agul palapis cocog pikeun kagancangan, suhu luhur, beban tinggi, kaayaan motong garing, résistansi oksidasi suhu luhur, résistansi abrasi anu luhur, sareng ningkat pisan kahirupan jasa. huntu tiasa grinding sababaraha kali. ngahémat biaya.
Bahan baku: M7, M2, M35
Palapis: TiN, TiCN, TiALN, TiAICN

Kauntungannana

1. Anggo langkung stabil kalayan bahan kualitas luhur (NACHI, HEYE), kualitas stabil bahan baku mangrupikeun dasar tina ngadamel agul ragaji kualitas luhur.
Alat-alat 2.Imported pikeun ngolah panas (NACHI), téknologi ngolah panas anu saé sareng alat pikeun ragaji.
3.CNC Huntu ngasah peralatan (LOROCH ti Gemany), Huntu anu tepat sareng seukeut ngajantenkeun agul ragaji dina kaayaan motong anu saé.
4. Indikator tina presisi ngalangkungan pengujian anu ketat, pikeun mastikeun raga sabeulah tina kaayaan damel anu saé sareng bahan damel tina presisi tinggi.

Spésifikasi

Spésifikasi

Diaméterna (mm) Kandel (mm) Bore (mm) Nomer Huntu
300 2.0 / 2.5 / 3.0 32/40 120 ~ 130
350 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.5 32/40/50 110 ~ 300
370 2.5 / 3.0 / 3.5 32/40/50 100 ~ 280
400 2.5 / 3.0 / 3.5 / 4.0 40/50 100 ~ 310
450 3.0 / 3.5 / 4.0 40/50 100 ~ 350
500 3.0 / 3.5 / 4.0 40/50/80 100 ~ 350

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami