Warta

  • Bédana Pipa Las Spiral sareng Pipa Las lempeng

    Beda utama antara dua pipa las tina pipa las spiral sareng pipa gelas lempeng nyaéta bédana dina bentuk las. Pipa dilas spiral nyaéta baja struktural karbon karbon low atanapi strip baja struktural paduan handap digulung kana tabung kosong ku sudut hélikis anu tangtu (disebut ogé bentuk ...
    Maca deui
  • Ngembangkeun Pipa waja ERW

    Frekuensi tinggi lempeng dilas pipa (ERW) nyaéta pelat koil anu digulung panas anu dibentuk ku mesin anu ngabentuk, ngagunakeun pangaruh kulit sareng pangaruh caket tina arus frékuénsi luhur pikeun panas sareng ngalebur ujung tabung kosong, sareng tekanan tekanan dina tindakan roller peres Pikeun ngahontal produ ...
    Maca deui
  • Pabrik Tabung ERW32 parantos dirakit, éta bakal dikirim ka Argéntina

     
    Maca deui