Bédana Pipa Las Spiral sareng Pipa Las lempeng

Beda utama antara dua pipa las tina pipa las spiral sareng pipa gelas lempeng nyaéta bédana dina bentuk las.

Pipa dilas spiral nyaéta baja strukturna karbon karbon low atanapi strip baja strukturna paduan handap digulung kana tabung kosong kalayan sudut hélikis anu tangtu (disebut ogé sudut ngabentuk), teras dilas sareng dijantenkeun sambungan pipa, anu tiasa nganggo strip sempit Produksi baja pipa waja diameterna ageung. Pipa dilas spiral utamina spiral beuleum pipa dilas arc (SSAW), anu sering dianggo dina pangembangan sababaraha pipa gas di Cina. Spésifikasi na dikedalkeun ku "diameter luar * kandel témbok". Pipa dilas spiral sasar tunggal dilas sareng dua sisi dilas. Pipa anu dilas wajib mastikeun yén uji hidrolik sareng kakuatan tarik sareng kinerja bending tiis tina las éta saluyu sareng peraturan.

Pipa dilas dilas lempeng nyaéta arus frékuénsi luhur sareng léngkah épék caket anu bakal dihasilkeun ku lapisan solder sateuacan las diwangun ku mesin citakan, sareng ujung kosongna tabung dipanaskeun sareng dilebur, sareng dipasang dina kakuatan mencét tangtu, kapang kapang. Pipa las dilas frékuénsi luhur dipaké dimana ujung kosongna pipa dilebur ku arus frékuénsi luhur (ERW), anu disebut pipa dilas arc anu dilelepkeun lempeng (LSAW) ku lebur ku busur listrik.

Kakuatan pipa dilas spiral umumna langkung luhur tibatan pipa anu dilas lempeng. Prosés produksi utami nyaéta las arc beuleum. Pipa dilas spiral tiasa ngahasilkeun pipa dilas kalayan diaméter pipa anu béda kalayan lébar kosong anu sami, sareng ogé tiasa ngahasilkeun pipa dilas kalayan diaméter anu langkung ageung kalayan kosong anu sempit.

Prosés produksi pipa dilas dilas lempeng kawilang saderhana, utamina dina prosés produksi, anu dibagi kana frékuénsi luhur dilas dilas lempeng dilas pipa sareng beuleum arc dilas lempeng dilas pipa. Pipa lempeng dilas dilapis gaduh efisiensi produksi anu tinggi, béaya rendah sareng pamekaran gancang.

Nanging, dibandingkeun sareng pipa lempeng dilas pipa tina panjang anu sami, panjang las naék 30 dugi ka 100, sareng kecepatan produksi na handap. Ku alatan éta, pipa dilas diaméterna anu langkung alit langkung seueur dilas dilas, sedengkeun pipa anu dilas diaméterna ageung ageung dilas spiral.


Pos waktos: Okt-28-2020