Kauntungan urang

Kauntungan urang

1) Kami gaduh Pusat Mesin CNC urang sorangan, Urang tiasa ngendalikeun biaya kualitas, waktos nganterkeun.

2) Langkung ti 15 taun R&D sareng Pabrikan Pangalaman.

3, Kami tiasa ngarobih sasuai ka kabutuhan pelanggan.

4) Kami gaduh panilitian, perancangan, pamrosésan, uji coba sareng jasa layanan purna jual.

5) Kontrol kualitas ketat dina bahan baku, akurasi pamrosésan, perlakuan panas, akurasi assembling, komponén standar jsb. Inspeksi ketat pikeun alat-alat sateuacan pangiriman.

Tingali Langkung Ngeunaan Kami