Kombinasi Pneumatik Balers Pneumatik Baja

Pedaran pondok:

GZA-32/25 Kombinasi Pneumatik tina mesin pengikat waja mangrupikeun bungkus lengkep mesin pikeun ngalengkepan prosés ngariung, ngegel gesper, diteureuy ku intergrated.

Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Descripation Produk

GZA-32/25 Kombinasi Pneumatik tina mesin pengikat waja mangrupikeun bungkus lengkep mesin pikeun ngalengkepan prosés ngariung, ngegel gesper, diteureuy ku intergrated.
Panerapan: Utamana dipaké dina perusahaan waja sareng perusahaan logam sanés besi ogé ngempelkeun rupa-rupa pipa, lambaran, profil, ingot sareng produk sanés.

Fitur

1.A kombinasi balers waja, pengetatan pneumatik, bites buckle, cut sareng integrasi terpadu.
2. Operasi pneumatik, usaha ngencatkeun.
3. Ngagunakeun téknologi canggih, kinerja stabil.
4. Balers gabungan tiasa nganggo 19,32mm lébar tina strip (opsional hiji)

Spésifikasi

Ngaran Produk Gza-32/25 ngagabungkeun mesin tali baja pneumatik
Séri produk Séri mesin strap KZ Pneumatik
Tipe Produk GZA-32/25
Bahan ngaitkeun Baja
Pamakéan lébar tina waja 19mm, 32mm, (optinal hiji)
Anggo ketebalan strip 0.8 ~ 1.2mm
Kacepetan tegangan baja 5,3m / mnt
Tegangan ≥9.8kn / 0.6Mpa
Ngonci bagéan kakuatan tarik ≥18.4KN
Beurat mesin 15kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami