Garis Slitting

Slitting Line Slitting Line1

1. Dina 2018, Turki.
Slitting Line 1600x (0.3-3mm). Kacepetan kalayan 200m / mnt.

2. Dina 2019, Russi.
Slitting Line 1500X10mm, Kalayan Sistem Slitter Gancang Ganti Double,
Waktu Ngarobih Péso: 5 mnt.