Points Blades Saw Circular

Pedaran pondok:

Agul Saw Saw biasana dianggo pikeun motong tabung, pipa, bagian sareng bahan dumasar tina baja padet, Éta ogé jilid langkung ageung pikeun motong bahan anu henteu beusi. Dianggo pikeun Orbital Cutting.

Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Agul Saw Saw biasana dianggo pikeun motong tabung, pipa, bagian sareng bahan dumasar tina baja padet, Éta ogé jilid langkung ageung pikeun motong bahan anu henteu beusi. Dianggo pikeun Orbital Cutting.

Kauntungannana

1. Éta langkung gancang.
2. kakuatan nyimpen.
3. noise handap sareng langkung saftety.
4. Kaayaan kerja sareng permukaan motong tiasa ningkat pisan dina kaayaan garis produksi ngalir dina kecepatan luhur.

Spésifikasi

Spésifikasi

Diaméterna (mm) Kandel (mm) Bore (mm) Nomer Huntu
300 2.8 50 40 ~ 50
340 3.8 80 52 ~ 64
355 3.8 / 4.0 80 64 ~ 72
380 4.0 / 4.4 80/115 52 ~ 70
400 4.3 80/115 52 ~ 80
450 5.0 / 6.0 80/115 52 ~ 72

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami