Uncoiler

Pedaran pondok:

Un-Coiler mangrupikeun parangkat penting bagian lawang tina garis pabrik pipa. Utamana dipaké pikeun nahan strip baja pikeun nyieun coil dibuka. Nyayogikeun bahan baku pikeun lini produksi.

Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Un-Coiler mangrupikeun parangkat penting bagian lawang tina garis pabrik pipa. Utamana dipaké pikeun nahan strip baja pikeun nyieun coil dibuka. Nyayogikeun bahan baku pikeun lini produksi.

Klasifikasi

1. Mandrel Ganda Uncoiler
Dua mandrel pikeun nyiapkeun dua gulungan, puteran otomatis, ngalegaan / ngaleutikan / ngerem nganggo alat anu dikontrol pneumatik, kalayan roller pencét sareng panangan samping pikeun nyegah coil ngaleupaskeun sareng ngahurungkeun.

2. Mandrel Tunggal Uncoiler
Single Mandrel pikeun ngamuat gulungan anu langkung beurat, ngembangna hidrolik / ngaleutikan, kalayan roller pencét pikeun nyegah coil loosening, disertakeun ku mobil coil pikeun ngabantosan coil loading.

3. Double Cone Uncoiler ku hidrolik
Pikeun gulungan beurat kalayan lébar sareng diaméterna ageung, kerucut ganda, kalayan mobil coil, coil otomatis ningkatna sareng museur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami