Alat Semprot Séng

Pedaran pondok:

Hal ieu utamina dianggo dina menara Besi, tihang lampu, jembatan, sluice gate, pengiriman barang sareng struktur baja benda kerja antisepsis awét sareng pembuatan kertas, roller cetak, crankshaft sareng permukaan workpiece anu sanés, éta ogé cocog pikeun palapis permukaan kapasitor.

Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Alat Semprot Séng

Hal ieu utamina dianggo dina menara Besi, tihang lampu, jembatan, sluice gate, pengiriman barang sareng struktur baja benda kerja antisepsis awét sareng pembuatan kertas, roller cetak, crankshaft sareng permukaan workpiece anu sanés, éta ogé cocog pikeun palapis permukaan kapasitor.

Hususna

Parameter

Semprot beurat Gun 2,65kg
Kakuatan Masukan 380V (3 Fase) 50HZ
Kakuatan Kaluaran 16KW
Max. Ayeuna 400 A
Tegangan kaluaran noload 18 ~ 44v
Siklus Kawajiban (300A) 100%
Beurat 178kg
Tekanan hawa ≥0.5MPa / 1.85m³ / mnt
Pistol semprot nganteurkeun gravitasi slik ≥8kg
Kacepetan eupan kawat Disaluyukeun
Bahan palapis Diaméter (mm) Ayeuna (A) Tegangan buka-loop (V) Cap Udara (mm) Max. Kekecapan (kg / jam)
Séng Φ1.2 ~ 3.0 80 ~ 120 18 ~ 30 Φ6 ~ 8 16 ~ 30
Aluminium Φ1.2 ~ 3.0 120 ~ 240 25 ~ 38 Φ6 ~ 8 5.2 ~ 9.5
Tambaga Φ2.0 150 ~ 200 35 ~ 40 Φ7 ~ 8 3.5 ~ 6
Baja karton luhur Φ2.0 150 ~ 200 10 ~ 44 Φ8 4.0 ~ 5.5
Beusi sténless Φ2.0 150 ~ 220 10 ~ 44 Φ8 4.0 ~ 5.5
Zn-Al, Pb-Sn Φ1.2 ~ 2.0 80 ~ 110 18 ~ 28 Φ7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami