Akumulator

Pedaran pondok:

Akumulator diperyogikeun pikeun pabrik pabrik tabung, sabab tanggel waler pikeun panyimpenan bahan samentawis sareng mastikeun operasi anu teras-terasan. Éta ogé ngajagaan strip waja ngalawan goresan.

Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Akumulator diperyogikeun pikeun pabrik pabrik tabung, sabab tanggel waler pikeun panyimpenan bahan samentawis sareng mastikeun operasi anu teras-terasan. Éta ogé ngajagaan strip waja ngalawan goresan.

Jenis

1. Disc-type Horizontal Spiral Accumulator; (Kanggo gulungan sareng kandel alit sareng lébar alit)
2. Roll-type Horizontal Spiral Accumulator; (Kanggo coil kalayan kandel ageung sareng lébar ageung)

Kauntungannana

1. Kapasitas luhur
2. Henteu Scratch ka strip
3. Henteu gelembung ngabareuhan
4. Henteu loop ditarikna
5. Konsumsi listrik rendah
6. Operasi gampang
7. biayana murah.
8. Ngajaga permukaan strip baja, Pikeun nyingkahan goresan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami