Rod Ferrite

Pedaran pondok:

Rod ieu diwangun tina bahan Ferrite sareng mangrupikeun aksésori penting pikeun panggunaan dina las frekuensi tinggi tina tabung sareng pipa. Bahan ferit Mn-Zn paling cocog sareng sarat anu nuntut tina las frekuensi tinggi.Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Rod ieu diwangun tina bahan Ferrite sareng mangrupikeun aksésori penting pikeun panggunaan dina las frekuensi tinggi tina tabung sareng pipa. Bahan ferit Mn-Zn paling cocog sareng sarat anu nuntut tina las frekuensi tinggi.

Kauntungannana

1. Batang ferit nurunkeun hoream tina jalur magnét, kukituna ngahémat énergi sareng ningkatkeun efisiensi prosés sacara umum.
Fluks jenuh 2.High digabungkeun sareng résistansi tinggi ngirangan karugian eddy ayeuna ningkatkeun efisiensi ngagiling.
3. Konstruksi kapadetan tinggi na nambihan kakuatan mékanis pikeun umur panjang di lingkungan operasi anu parah dina pabrik tabung waja.

Spésifikasi

Ukuran (D * L)

Kualitas / Box

Ukuran (D * L)

Jumlah / Kotak

Ukuran (D * L)

Jumlah / Kotak

10 × 100

432

10 × 140

216

10 × 200

216

11 × 100

432

11 × 140

216

11 × 200

216

12 × 100

360

12 × 140

180

12 × 200

180

13 × 100

300

13 × 140

150

13 × 200

150

13,5 × 100

300

13,5 × 140

150

14 × 200

150

14 × 100

300

14 × 140

150

15 × 200

150

15 × 100

300

15 × 140

150

16 × 200

120

16 × 100

240

16 × 140

120

17 × 200

96

17 × 100

192

17 × 140

96

18 × 200

96

18 × 100

192

18 × 140

96

20 × 200

90

20 × 100

192

20 × 140

96

22 × 200

54

22 × 100

108

22 × 140

54

24 × 200

54

25 × 100

108

24 × 140

54

25 × 200

54

28 × 100

108

25 × 140

54

28 × 200

54

30 × 100

72

28 × 140

54

30 × 200

36

32 × 100

72

30 × 140

36

32 × 200

36

35 × 100

48

32 × 140

36

35 × 200

24

38 × 100

24

25 × 140

24

36 × 200

24

36 × 100

24

38 × 140

24


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami