Rollers

Pedaran pondok:

Dipaké pikeun gulung ngabentuk tabung waja, sét spésifik pikeun gilinding tiasa dianggo pikeun ngabengkokkeun baja strip kana tabung baja tina Diaméter anu diperyogikeun.

Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Dipaké pikeun gulung ngabentuk tabung waja, sét spésifik pikeun gilinding tiasa dianggo pikeun ngabengkokkeun baja strip kana tabung baja tina Diaméter anu diperyogikeun.

Prosés Roller Tube

Dina raraga kéngingkeun modeu anu mumpuni, kami ngawangun sistem kontrol kualitas sareng nerapkeun prosés ieu: Bahan baku - bahan gergaji - pamrosésan kasar - Pengeboran –pasti ngabéréskeun - roller polishing - Kodeu Ketik - pamariksaan produk semi-réngsé - pangubaran panas - grinding hole - motong maot horisontal - pamariksaan kualitas - beberesih minyak - bungkus

Spésifikasi

Bahan GCr15, Cr12, Cr12MoV, Tiasa disaluyukeun
Hésé roller HRC58-62
Jerona karasa ngencarkeun ≥ 10mm
Kasarasan permukaan Ra≤0.8um

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami