ERW 325mm Tabung Pabrik

Pedaran pondok:

Pabrik pipah ERW325 / pabrik pipa / produksi pipa dilas / Mesin ngadamel pipa dianggo pikeun Ngasilkeun pipa baja 165mm ~ 325mm dina OD sareng 4.0mm ~ 12.7mm dina kandel témbok, ogé pasagi sareng pipa rerctangular saluyu.

Kami ogé tiasa ngarobih sasuai sareng sarat konsumén. 


Detil Produk

FAQ

NGIRIMKEUN PANUTUP

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik pipah ERW325 / pabrik pipa / produksi pipa dilas / Mesin ngadamel pipa dianggo pikeun Ngasilkeun pipa baja 165mm ~ 325mm dina OD sareng 4.0mm ~ 12.7mm dina kandel témbok, ogé pasagi sareng pipa rerctangular saluyu.

Aplikasi :: GI, Konstruksi, Otomotif, Tabung Mékanis Umum, Jati, Pertanian, Kimia, Minyak, Gas, saluran, Kontruksi.

Aliran prosés

Baja Coil Ganda-panangan Uncoiler Gunting sareng Tungtung Cutting & Las Coil Akumulator Ngabentuk (Unit Flattening + Unit Nyetir Utama + Ngabentuk Unit + Unit Pitunjuk + Unit Las Induksi Frékuénsi Luhur + Squeeze Roller) Deburring Cai Tiis Ukuran & Ngalempengkeun Ngalayang Saw Conveyor Pipa Bungkusan Gudang Gudang.

p2

Kauntungannana

1. Kekecapan Produksi Tinggi.
2. Precision tinggi
3. Kakuatan Luhur, Mesin tiasa dianggo stabil dina kecepatan luhur, anu Ngaronjatkeun kualitas produk.
4. beurit produk rusak handap

Kalayan téknologi ngabentuk pasagi langsung, sakumpulan gilinding tiasa ngahasilkeun sadaya ukuran pip.

Spésifikasi

Bahan atah

Bahan Coil

Baja Karbon Rendah, Q235, Q195

Lebar

360mm-1020mm

Kandel:

4.0mm-12.7mm

KTP

Φ580-φ630mm

Coil OD

Maksimum φ2000mm

Beurat Coil

15Tons

Kapasitas Produksi

Pipa Buleud

165mm - 325mm

Pipa Kuadrat & Rectangular

100mm * 100mm - 300 * 300mm

Kandel Tembok

4.0 - 12.7mm (Pipa Buleud)
4.0 - 12mm (Pipa Pasagi)

Laju

Max. 30m / mnt

Panjang Pipa

6m - 12m

Kaayaan bengkel

Kakuatan Dinamis

380V, 3-fase,

50Hz (gumantung kana fasilitas lokal)

Kakuatan Kontrol

220V, fase tunggal, 50 Hz

Ukuran sadaya garis

130m X 11m L * W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naha anjeun pabrik?
    A: Leres, Kami produsén. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur. Kami nganggo langkung ti 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
     
    2. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?
    A: Kami fleksibel dina istilah pamayaran, mangga ngahubungan kami pikeun detil.

    3. Q: Naon inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun cutatan?
    A: 1. Kakuatan Hasil Maksimum bahan,
    2. Sadaya ukuran pipa diperyogikeun (dina mm),
    3. Kandel témbok (mnt-max)

    4. Q: Naon kaunggulan anjeun?
    A: 1. Citakan maju téknologi bagi-pakai (FFX, Direct Forming Square). Éta ngahémat seueur jumlah inpéstasi.
    2. Téhnologi parobihan gancang panganyarna pikeun ningkatkeun kaluaran sareng ngirangan intensitas tenaga kerja.
    3. Langkung ti 15 taun R&D sareng Pengalaman Manufaktur.
    4. 130 alat-alat mesin CNC pikeun ngajamin produk kami sampurna.
    5. Disaluyukeun Numutkeun Sarat Palanggan.

    5. Q: Naha anjeun ngagaduhan dukungan penjualan?
    A: Leres, urang gaduh. Kami gaduh tim instalasi 10 -professional sareng kuat.

    6.Q: Kumaha upami jasa anjeun?
    A: (1) Garansi sataun.
    (2) Nyayogikeun suku cadang pikeun waktos hirup ku harga ongkos.
    (3) Nyayogikeun dukungan téknis Pidéo, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, dukungan online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri.
    (4) Nyayogikeun jasa téknis pikeun pembaharuan fasilitas, perombakan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk