Pabrik Tabung

Tube Mill

1.Dina taun 2020. Chongqi, Cina.
ERW300x300x16mm, Téhnologi Ngabentuk Pasagi Langsung, Kalayan fungsi tiis ngahasilkeun formasi.

Tube Mill2

2. Dina taun 2020.Guangdong, Cina.
ERW300x300x14mm, Téhnologi Ngabentuk Pasagi Langsung, Ngepaskeun Motor.

Tube Mill3

Tube Mill4

3.Dina taun 2020. Shandong, Cina.
ERW200x200x10mm, YS700MPa, Téhnologi Ngabentuk Pasagi Langsung, Ngepaskeun Motor.

4. Dina 2019, Argéntina.
ERW203 / 160x160mm. FFX + Téhnologi Pasagi Langsung. Pinuh Siemens Sistem Ngarobih Ukuran Otomatis. Téknologi Bagikeun-Anggo Roller Pangsaéna pikeun Pipa Puteran + Pasagi.

ERW110mm×110mm×5mm Tube Mill 01

Tube Mill5

5. Dina 2019, Shangdong, Cina.
ERW110x110x5mm, YS700MPa, Téhnologi Ngabentuk Pasagi Langsung.

6. Dina 2019, Peru.
ERW76x3.5mm, 2 sét, Gancang Ganti sareng Platform; Di 2020, PeruERW127x5mm, 1 set, Gancang Ganti sareng Platform.

Tube Mill6

7. Dina taun 2020, Uzbékistan.
ERW76mm, Ngaronjatkeun pikeun Ngabentuk, Ngelas, Ngukur Ukuran & Ngalayang Saw.

Tube Mill7

8. Dina taun 2020, Brazil.
ERW32x1.6x140m / mnt.