Wisata Pabrik

FACTYOY

Stand Horizontal of ERW720mm Pipe Mill Urang tiasa ngolah standar nangtung ERW720mm. Ieu mangrupikeun ukuran panggedéna pabrik pabrik pipaERER di Cina.

Bay-1
20171128101234_58322

Bay-2
20171128101245_51255

Bay-3
20171128101252_42831

Bay-4
20171128101301_66466

Lokakarya CNC Maching

Ayeuna urang gaduh langkung ti 160 sét alat-alat mesin modérn anu aya 130 sét Rincian alat-alat mesin CNC
sapertos kieu:
6 sét --- Ukuran-ageung Lantai Tipe Mesin Boring, Mesin Penggilingan & Mesin Planer Tipe Planer CNC;
9 sét ---- Mesin Gear Grinding CNC;
32 sét --- CNC Gear Hobbing, Gear Shaping & Gear Milling Machines;
29 sét --- Pusat Mesin Vertikal CNC;
6 sét ---- Pusat Mesin Horisontal CNC;
12 sét --- 8050 CNC Lathes;
5 sét ---- 8080 CNC Lathes;
1set ----- 80125 CNC Lathe;
5 sét ---- Pusat CNC Lathing-Milling;
17 sét --- Lemes Lemes;
6 sét ---- Mesin Penggilingan Polos;
2sét ---- Lathes nangtung;
10 sét --- Mesin Internal / Cylindrical & SurfaceNertical Grinding;
4 sét ---- Mesin motong CNC;
4 sét ---- Mesin motong Laser;
3 sét ---- tungku Perawatan Panas Berkala;
3 sét ---- Hawa tungku;
1 sét ----- Mesin Quenching Frékuénsi-Luhur;
1 sét ----- Mesin Quenching Frékuénsi Sedeng;
4 sét ---- Sumur tungku;
1 sét ----- 400T Mesin Bending.

OEM / ODM

Kalayan tim téknis profesional kami, alat-alat mesin modéren canggih, kontrol kualitas anu ketat sapanjang sadaya tahapan produksi sareng layanan palanggan anu luar biasa, kami ngabagéakeun sadayana mitra bisnis kerjasama sareng kami kalayan metode OEMODB / OBM.

P&P

Departemen R&D kami parantos ngembangkeun téknologi sareng alat-alat anyar, sapertos téknologi ngabentuk multi-fungsional, pabrik tabung presisi tinggi, garis produksi pipa kalsium inti, sareng sajabana Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM ka seueur nagara, sapertos Jérman, AS, Australia, SA, jsb.