Service kami

Urang Palayanan

Palayanan
Sejarah
Tim kami
Palayanan

1. jasa Pra-diobral
Insinyur TUBO MACHINERY nganalisis kabutuhan pangguna sacara ati-ati, pikeun mastikeun sadaya pamaréntahan tiasa kacumponan sasuai.

2. Instalasi sareng komisioning
Pamasangan-konci pamasangan sareng komisioner pabrik pipa lengkep, slitting line, roll ngabentuk mesin;
Pengawasan pamasangan sareng komisioning;
Latihan pikeun teknisi / padamel pangguna nalika ngerjakeun tugas;
Operasi jangka panjang pabrik, upami dipénta;

3. Saatos –sokongan jual
TUBO MACHINERY tiasa nyayogikeun sakumpulan jasa purna jual anu sampurna pikeun konsumén. Saatos dipasang sareng komisioning, palatihan téknis komprehensif bakal disayogikeun ka operator sareng padamel pemeliharaan. Téknik jasa saatos dijual bakal nyimpen rékaman detil inpormasi palanggan sareng status pakakas pikeun nasabah, sareng ngadamel pembaruan berkala sareng pelacakan loop tertutup. Upami aya patarosan, insinyur perawatan urang bakal masihan réspon kana konsultasi telepon anjeun salami jam, nyayogikeun solusi téknis kalayan sabar sareng ati-ati, sareng masihan paréntah ka operator atanapi padamel pemeliharaan.

4. Pangrojong Ngarecah
Insinyur terampil sareng berpengalaman TUBO MACHINERY siap nungkulan naon waé jinis kerusakan.
Bantuan téknis langsung sareng naséhat ku telepon sareng / atanapi e-mail;
Layanan téknis dilakukeun dina situs Palanggan, upami diperyogikeun;
Suplai penting komponén mékanis sareng éléktronik;

5. Perbaikan sareng Pamutahiran
TUBO MACHINERY ngagaduhan pangalaman lega dina ngamutahirkeun, nganyarkeun atanapi ngamutahirkeun pabrik tabung yuswa. Sistem kontrol tiasa janten tanggal sareng teu dipercaya saatos lami di lapangan. Kami tiasa nawiskeun anu pangénggalna dina pilihan kontrol dumasar PC, PLC sareng CNC. Sistem mékanis sareng pakait ogé tiasa nguntungkeun tina perbaikan atanapi ngagantian, masihan pangguna produk kualitas anu langkung saé sareng operasi anu langkung dipercaya tina mesinna.

Sejarah

Kami, Hebei TUBO Machines Co., Ltd., ngadamel sareng ngekspor pabrik tube / pipa dilas, mesin roll roll tiis sareng garis slitting, ogé peralatan bantu salami langkung ti 16 taun, urang ngembangkeun sareng tumuh saluyu sareng sarat pasar anu terus berkembang .

Tim kami

Kalayan langkung ti 130 nyetél sadaya jinis pakakas mesin CNC, langkung ti 200 padamel, sakitar. 45.000 méter pasagi luas lantai, Mesin TUBO parantos teras-terasan ngembangkeun sareng nguatkeun pangetahuan-na di lapangan dina waktosna. Ngarobih sareng patuh kana pamundut pelanggan na, perusahaan nganggap nasabah na ngagaduhan mitra anu dipercaya sareng mitra anu saé.

Tingali Langkung Ngeunaan Kami