Ngembangkeun Pipa waja ERW

Frekuensi tinggi lempeng dilas pipa (ERW) nyaéta pelat koil anu digulung panas anu dibentuk ku mesin anu ngabentuk, ngagunakeun épék kulit sareng pangaruh caket tina arus frékuénsi luhur pikeun panas sareng ngalebur ujung tabung kosong, sareng tekanan tekanan dina tindakan roller peres Pikeun ngahontal produksi. Metode las résistansi frékuénsi luhur diterapkeun pikeun produksi pipa dilas dina taun 1950an. Dina sapuluh taun ka pengker, téknologi produksi na janten langkung sampurna, sareng kualitas produkna teras-terasan ditingkatkeun. Anu kahiji nyaéta kualitas bahan baku anu dianggo dina produksi ERW parantos ningkat sacara signifikan.

Kadua, kontrol otomatis komputer diwujudkeun dina prosés produksi pipa waja ageung sareng sedeng haliber ERW ngabentuk perlakuan panas las, sareng énergi input panas nalika prosés las frékuénsi luhur dikawasa sacara efektif sareng sistem kompensasi otomatis komputer, ngahambat énergi input panas las tina janten rendah Hasil las tiis, las virtual sareng panas teuing disababkeun ku énergi input panas tinggi.


Pos waktos: Okt-28-2020